Virtual reality voor iedereen

Virtual reality voor iedereen

VR ONE Plus

Een virtual reality headset ontworpen voor een comfortabel en eenvoudig gebruik, een combinatie van premium optica en een aansprekend design. Schuif jouw smartphone in de VR bril en je kan beginnen, er zijn geen aanpassingen aan je gsm nodig.
Stap uit de realiteit met de VR ONE Plus!

Een visuele traktatie

De VR ONE Plus glazen geven je een scherp zicht over een gezichtsveld van 100°. Je hoeft niets aan te passen. Het werkt ook voor brildragers!

Zeiss

Zeiss

Gemakkelijk te gebruiken

De ZEISS VR ONE Plus is een uniek toestel dat ons toelaat de eerste stappen te zetten in de wereld van virtual reality. Het lichte design en 100% draagbaarheid maakt het de perfecte partner voor video’s, spelletjes en augmented reality.

Voor jouw smartphone

Zeiss

Compatibel met iPhone® (vanaf iPhone® 6) en Android™ smartphones met een schermgrootte tussen 4.7 en 5.5 inches. Ook nieuwere gsm’s met een andere vorm passen, bvb. iPhone® X of Samsung Galaxy S8™.

Eindeloze mogelijkheden

Duizenden apps zijn al beschikbaar en het aantal blijft groeien.

Zeiss Zeiss

Klaar voor Carboard Apps

Gebruik je Google Carboard Apps? Scan dan de QR code om je visuele ervaring te verbeteren.

Zeiss

FAQ

Zou je graag iets te weten komen over de VR ONE Plus en staat het antwoord niet vermeld op deze website?

Neem dan eens een kijkje op onze FAQ pagina.

 • Wat is het verschil tussen de ZEISS VR ONE Plus en de VR ONE?

  • De VR ONE Plus laat toe om zowel iPhones als Android smartphones met een schermgrootte tussen 4.7 en 5.5 inches te gebruiken.
  • De elastische band kan verwijderd worden. Dit is erg handig wanneer de VR ONE Plus door verschillende personen achter elkaar wordt getest, zoals tijdens feestjes, beurzen en andere evenementen.
  • Het schuim kan verwijderd en vervangen worden. Dit omwille van hygiënische redenen.
  • De glazen kunnen nu ook gepoetst worden aan de binnenzijde door de witte cover te verwijderen.
 • Wat onderscheidt de ZEISS VR ONE Plus van andere VR brillen?

  • De ZEISS VR ONE Plus maakt gebruik van premium glazen, deze zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit en een goede ergonomie, het is gemakkelijk te dragen.
  • Een innovatief optisch design: je hoeft de pupilafstand niet te veranderen dankzij de grote glazen. Ook indien de VR bril niet perfect op het gezicht van de gebruiker staat, kan hij nog steeds genieten van het volledige gezichtsveld.
  • Brildragers hoeven hun bril niet af te zetten. Er moeten geen aanpassingen gedaan worden.
 • Hoe navigeer ik in de VR app/heb ik controle in het VR spel?

  Met VR-software (apps, games, enz.) is er geen gemeenschappelijke standaard voor besturing. Veel apps gebruiken een eenvoudige blikregeling. Dit betekent dat een navigatie-element wordt geactiveerd door je ogen erop te richten en de beweging in de app wordt bestuurd door je hoofd te bewegen. Bovendien zijn er apps waarvoor u een extern besturingsapparaat (bvb. een controller) moet gebruiken. Lees de beschrijving voordat u een app downloadt. Deze zal u vertellen welke invoermethode nodig is.

  Sommige apps hebben aanraakinvoer nodig. De universele lade en smartphone moeten eerst worden verwijderd. U kunt dan de nodige informatie invoeren voordat u de lade er weer inschuift.

 • De kwaliteit van de VR-ervaring is slecht/het beeld is korrelig

  Als hardwarefabrikant zorgt ZEISS ervoor dat het smartphonebeeld zeer goed wordt vergroot. Dit betekent echter wel dat de kwaliteit van de VR-ervaring afhangt van de resolutie van uw smartphonescherm. In de tabel vind je een lijst met standaard beeldschermresoluties, samen met de resulterende VR-ervaringskwaliteit.

 • Kan ik de VR ONE Plus gebruiken met mijn smartphone?

  (Bijna) alle smartphones met een scherm tussen 4.7 en 5.5 inch passen in de VR ONE Plus. Maar begrijp dat we niet in staat zijn om een uitgebreide lijst van compatibele smartphones te compileren aangezien elke dag nieuwe telefoons worden toegevoegd.

Store locator

 1. Geen resultaten